Beets 41
1475 JC Beets
Werkdagen van
09:00 tot 17:00

Voorkamp 1 te Beets is VERKOCHT

Deze hoekwoning met 5 slaapkamers en een garage met carport is gelegen in het rustige, landelijke Beets in een kindvriendelijke en ruim opgezette wijk met voor de deur een grasveld met diverse speelgelegenheden.

Via de voortuin komt u in de carport die leidt tot de garage met elektrische deur en daarachter de berging. Voor de garage is een oprijpad met parkeerruimte voor een auto.

U komt binnen in de hal, met meterkast, kast, trap naar de 1ste verdieping, toegang tot het toilet en toegang tot de woonkamer. De woonkamer is erg licht en heeft een L-keuken met openslaande deuren naar de zonnige ruime tuin op het zuiden.

Vanuit de woonkamer heeft u vrij uitzicht over de landerijen van de “Beetskoogpolder”.

Op de 1ste verdieping vindt u 2 ruime slaapkamers die omgebouwd zijn tot 4 slim ingerichte slaapkamers. De badkamer is modern ingericht en heeft een ruime inloopdouche, bubbelbad en badkamermeubel. Tevens is er een berging met wasmachine aansluiting.

Met een vaste trap komt u op de 2de verdieping, deze heeft 2 grote dakkappelen en is daarom ruim en licht. Verder zijn er 2 inbouwkasten aanwezig.

De achtertuin is gelegen op het zonnige zuiden en bereikt u via de serre met robuuste houten vloer en pallet kachel, de serre kan doormiddel van een glazenwand afgesloten worden zodat u ook in de wintermaanden daar heerlijk kan vertoeven. In de serre is een knusse bar. Via de tuin kunt u de garage en berging ook betreden.

De voortuin is volledig bestraat en geeft een ruime indruk.

Beets ligt in de gemeente Edam-Volendam en heeft ongeveer 210 huizen en ruim 500 inwoners. De dorpsweg was vroeger een dijk en ligt langs het water, een oude natuurlijke verbinding van de Beemster met de Zuiderzee.

Beets beschikt onder andere over een basisschool met inpandig een peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang, in 2021 wordt de nieuwe school geopend. Voor de dagelijkse boodschappen bent u op de fiets binnen 10 minuten in het nabij gelegen dorp Oosthuizen. Hier bevinden zich meer voorzieningen zoals een supermarkt, bakkerij, slager, postkantoor, kapsalon en kinderopvang. Grote steden zoals Hoorn en Purmerend zijn goed bereikbaar en liggen op relatief korte afstand.
Beets is een sociaal dorp waar je heerlijk tot rust kunt komen. Er is een rijk verenigingsleven met o.a. de mogelijkheid om 2 keer in de week te sporten in eigen dorp, te (leren) schaatsen, wat te drinken en te eten, kaas & delicatessen te kopen, naar de kapper te gaan, brood wordt aan de deur bezorgd en zo nog veel meer.

Beets grenst aan Unesco werelderfgoed Beemster en is zelf net zo mooi en groen met veel weidevogels. Vanuit Beets kun je verschillende natuurgebieden bezoeken. Een voorbeeld hiervan is het natuurgebied De Hulk. In dit gebied kun je naar hartenlust wandelen, vissen, fietsen en kanoën. Trek stevige wandelschoenen aan en ontdek de mooie en groene omgeving van Beets.